Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Пульс - онлайн платформа для збору відгуку від бізнесу про взаємодію з державою

Вівторок, 01 жовтня 2024 09:07

День захисників і захисниць України 2024

Нація нескорених.
 
1 жовтня Україна відзначає День захисників і захисниць – свято мужності, героїзму та відданості тих, хто боронить незалежність і територіальну цілісність нашої країни. Це не просто день пам'яті, а можливість згадати про українські військові традиції, що сягають корінням до часів козаків, які шанували Покрову Пресвятої Богородиці як свою небесну заступницю. Сучасні захисники продовжують цю спадщину, зміцнюючи патріотичний дух нації.
 
У 2023 році святкування перенесено на 1 жовтня у зв'язку з переходом Православної церкви України та Української греко-католицької церкви на Новоюліанський стиль календаря, але його суть залишається незмінною. Ми вшановуємо Героїв, які жертвують собою заради нашого спокою, продовжуючи військові традиції від воїнів-русичів до учасників сучасної війни. Їхня відвага та самовідданість завойовують повагу не лише в Україні, а й у світі.
 
Ми дякуємо всім, хто стоїть на захисті нашої свободи. Нехай Пресвята Богородиця буде надійною заступницею для українських воїнів, а наша підтримка тилу допомагає наближати перемогу.
 
Слава Україні!
Героям слава!
Read 19 times
Kremins'ka TG