Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Пульс - онлайн платформа для збору відгуку від бізнесу про взаємодію з державою

Понеділок, 30 вересня 2024 09:07

30 вересня – Всеукраїнський День бібліотек!

Цього року українські бібліотеки працюють під девізом «Бібліотека - разом можемо більше!», наголошуючи на важливості підтримки, співпраці та єднання.

Чим бібліотека корисна сьогодні?

Кремінська бібліотека продовжує виконувати свою важливу місію – підтримувати культурний фронт та надавати доступ до знань і ресурсів. Її послуги поширюються на мешканців різних громад Луганщини при координаційних центрах підтримки ВПО, що знаходяться в Києві, Дніпрі, Львові, Рівному.

Серед бібліотечних ініціатив:

книгообмін, інформаційні полиці, голосні читання для дітей, презентації книг, тренінги, зустрічі, творчі майстер-класи, засідання клубу «Зустрічі земляків», «БібліоНяня», конкурсно-розвиваючі ігри, перегляд фільмів та мультфільмів, настільні й комп'ютерні розвиваючі ігри, навчання цифровій грамотності.
Бібліотекарі на місцях та онлайн проводять заходи з медіаграмотності, боротьби з фейками, архівують документи про війну.

Також через бібліотеку впроваджуються практики здоров’я, проводяться бесіди у рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?», працює клуб скандинавської ходьби «КРОК», який об’єднує людей, щоб підвищити рівень психологічного здоров’я та популяризувати здоровий спосіб життя.

Постійно наповнюються комунікаційні канали, через які бібліотекарі тримають зв'язок зі своїми користувачами та надають послуги:

Кремінські бібліотекарі разом із спільнотою та за підтримки Кремінської громади впевнено рухаються вперед, навчаються і навчають інших.

Давайте підтримувати бібліотеки та разом дбати про наші культуру, знання і здоров’я!

Read 20 times
Kremins'ka TG