Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Пульс - онлайн платформа для збору відгуку від бізнесу про взаємодію з державою

Вівторок, 18 червня 2024 16:37

2024/208. Про впровадження програми стажування громадян

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
СЄВЄРОДОНЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

18 червня 2024 року

Кремінна

№ 01-08/208

Про впровадження програми стажування громадян

Керуючись ст. ст. 4, 10, 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» № 389-VIII, Постанови Верховної Ради України «Про здійснення начальниками Кремінської і Рубіжанської міських військових адміністрацій Сєвєродонецького району Луганської області повноважень, передбачених ч. 2 ст. 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 01.07.2022 № 2333-ІХ, Постанови Кабінету Міністрів України № 804 від 01.12.1994 року «Про затвердження Положення про порядок стажування у державних органах, рішенням молодіжної ради при Кремінській міській військовій адміністрації «Про подання пропозицій Кремінській міській військовій адміністрації щодо запуску програми стажування для молоді» № 7 від 14.02.2024.
зобов’язую: 

  1. Утворити робочу групу з питань впровадження програми стажування громадян з числа молоді в Кремінській міській військовій адміністрації та затвердити її персональний склад, що додається.
  2. Затвердити Положення про стажування громадян з числа молоді в Кремінській міській військовій адміністрації, що додається.
  3. Визначити відповідальною особою – координатором програми стажування начальника відділу інвестиційної діяльності Карташова О.М.
  4. Оприлюднити дане розпорядження на офіційному вебсайті Кремінської міської військової адміністрації.
  5. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника начальника військової адміністрації з житлово – комунальних та соціальних питань Макогон Н.М.

Начальник військової адміністрації                       Олександр ДУНЕЦЬ

Read 92 times

Main Menu

Kremins'ka TG